Çağlayan Adliyesi'nde silah sesleri yükseldi! Çağlayan Adliyesi nerede, son durum ne?

Çağlayan Adliyesi'nde, bugün öğlen saatlerinde silah sesleri yükseldi. Seslerin gelmesi ardından çevredeki vatandaşlar panik olurken, Çağlayan Adliyesi'nde ne olduğu merak konusu oldu. Peki, Çağlayan Adliyesi nerede, son durum ne? Detaylar haberimizde...

Çağlayan Adliyesi'nde silah sesleri yükseldi! Çağlayan Adliyesi nerede, son durum ne?

Bugün öğlen saatlerinde, Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünden silah sesleri yükseldi. Saldırıda ilk belirlemeler göre ikisi polis üç kişinin yaralandığı belirtilirken, o anlar çevredeki vatandaşların panik yapmasına neden oldu.

Çağlayan Adliyesi'ne yönelik gerçekleşen saldırı ardından vatandaşlar adliyenin nerede olduğu ve son durumun ne olduğunu araştırmaya başladı. Haber Ankara okurları için saldırıyla ilgili merak edilenleri derledik…

ÇAĞLAYAN ADLİYESİ NEREDE?

Çağlayan Adliyesi, İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bulunuyor ve Temmuz 2011!'den beri mevcut binasında faaliyet gösteriyor.

ÇAĞLAYAN ADLİYESİ'NDE SON DURUM NE?

Bugün öğlen saatlerinde adliyenin C kapısının önünde bulunan polis noktasına iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ikisi polis memuru olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Olay yerine hemen çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere nakledildi. Konuyla ilgili ilk açıklama ise İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan geldi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, saat 11.46'da, İstanbul Çağlayan Adliyesi C Kapısı önündeki polis kontrol noktasında gerçekleşen saldırı girişiminde 1'i kadın 1'i erkek olmak üzere 2 saldırganın ölü olarak ele geçirildiğini belirterek, 3'ü polis memuru olmak üzere 5 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, olayla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceklerini ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER