Çankaya Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Kiraz Gülsün Bor Güner'den kötü haber geldi. Edinilen bilgiye göre evinin balkonundan düşen Güner, hayatını kaybetti.

Çankaya Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

ANKARA (İHA) - Başkent Ankara'dan çeşitli kaza haberleri gelmeye devam ediyor. bu çerçevede gelen bir son dakika haberi de büyük bir üzüntüye neden oldu. Başkent Ankara'da önceden Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı görevini yürütmüş olan Kiraz Gülsün Bor Güner, evinin balkonundan düştü.

Bir önceki dönem Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olan Kiraz Gülsün Bor Güner (50), sabah saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Mutlukent Mahallesi Angora Evleri Sevdalı Patika Sokak’ta bulunan evinin balkonundan düştü.

ESKİ ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI GÜNER EVİNİN BALKONDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Önceki dönem Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olan 50 yaşındaki Kiraz Gülsün Bor Güner Güner, 12'nci kattan aşağı düştü. Güner'in düştüğünü gören yakınları ise durumu hemen 112 acil servis ekiplerine bildirdi. Güner'in yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Çankaya Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, Güner’in hayatını kaybettiğini belirledi. Güner’in cansız bedeni, ölüm sebebi belirlenmek üzere Keçiören’deki Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Yakınları, vertigo hastası olan Güner’in psikolojik sorunları bulunduğunu iddia etti. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

KİRAZ GÜLSÜN BOR GÜNER KİMDİR?

Kiraz Gülsün Bor Güner, Dünya Bankası'nda kısa dönemli danışman olarak çalıştı. 2003 yılında Türkiye'ye dönerek Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü İç Borç Yönetimi Dairesinde şube müdürü ve 2010 yılında Washington Büyükelçiliğine ekonomi müşaviri olarak atanmıştır.

Güner, büyükelçilikte 3 yıl görev yaptıktan sonra 2014 yılında Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olarak çalışmış ve burada 10 yıl görev yapmıştır. Güner, 31 Mart yerel seçimlerinde görevinden istifa ederek Çankaya Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı ancak aday gösterilmedi. Güner, evli ve bir çocuk annesiydi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER