Çankırı Ankara karayolundaki kavun satış tezgahı cayır cayır yandı

Olay gece saatlerinde Çankırı Ankara karayolunda meydana geldi. Germece köyü mevkiinde kaydedilen olayda yol kenarında olan bir avun tezgahında yangın çıktı.

Kavun tezgahının yandığını gören vatandaşlar durumu hemen ekiplere bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler yangına anında müdahale etti.

Yangının neden çıktığı henüz bilinmiyor. Ekiplerin söndürdüğü yangında kavun tezgahının kullanılamaz hale geldiği belirtildi.

YANGIN KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Olay, gece saatlerinde Çankırı-Ankara karayolu, Germece köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol kenarında bulunan bir kavun satış tezgahında bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler ve vatandaşlar tarafından yapılan müdahaleyle yangın söndürüldü. Yangında, kavun tezgahı kullanılamaz hale geldi.

Çankırı Ankara karayolundaki kavun satış tezgahı cayır cayır yandı

Yangını görüntülemek için olay yerinde bulunan Gazeteci Bayram Polat, "Çankırı-Ankara karayolu, Germece köyü mevkiinde bulunan bir kavun tezgahında yangın çıkmış. Çevresindeki ağaçlarda yangın vesilesiyle maalesef tutuşmuş. Ekipler olay yerine intikal ederken vatandaşlar da yangına toprak atarak büyümesini engellemeye çalışıyor. İçerisinde piknik tüpü de olduğu söyleniyor. O yüzden bizlerde uzak durmaya çalışıyoruz. Çevrede ormanlık bir alan yok, yangın büyümeye müsait değil" diye konuştu.

Öte yandan kavun tezgahının neden yandığı bilinmiyor. Ekipler yangını kısa süre içerisinde kontrol altına alarak söndürdü.

Kaynak: İHA