Çankırı'da cezaevinden firar eden 2 hükümlü yakalandı

Çankırı’da Orta Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan firar eden 2 hükümlü, polislerin çalışmasıyla yakalandı. Yakalanan hükümlüler cezalarının infazı için Gerede Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildiler.

Çankırı'da cezaevinden firar eden 2 hükümlü yakalandı

Çankırı’nın Orta ilçesinde bulunan Orta Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda çeşitli suçlardan cezaları olan hükümlüler firar ettiler. Hükümlülerin firar ettiklerinin anlaşılması ile beraber Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattılar. Bu çalışma sonucunda firari hükümlüler yakalandılar.

Yakalanan firari hükümlüler açık cezaevinde kalmaya devam edemeyecekler. Firar etmelerinden dolayı bu hükümlüler Gerede Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildiler. Ayrıca firar ettikleri için de haklarında işlem başlatıldı.

FİRAR ETTİLER

Çankırı’nın Orta ilçesinde cezaevinden firar eden 2 hükümlü, polis ekipleri tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre, A.Y. ve E.D. isimli hükümlüler tutuklu bulunduğu Orta Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan firar etti. Kayıplara karışan şahısların yakalanması için Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Çankırı'da cezaevinden firar eden 2 hükümlü yakalandı

KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU’NA GÖNDERİLDİLER

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalanan şahıslar, Gerede Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Hükümlüler hakkında firardan işlem yapıldığı bildirildi. Şahısların bu firar eyleminden dolayı da ayrıca cezalandırılmaları bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER