Çankırı'da su kuyusu açarken toprak altında kalıp yaralanan kişi Ankara'ya sevk edildi

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde su kuyusu açarken toprak kayması meydana geldi. Kayan toprağın altında kalan 1 kişi yaralandı.

Çankırı'da su kuyusu açarken toprak altında kalıp yaralanan kişi Ankara'ya sevk edildi

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde bir vatandaş kendisine ait olan arazide su kuyusu açtırmak istedi. Bunun için kepçe ile çalışma yapan vatandaş bu çalışma sırasında toprak kayması ile toprak altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

TOPRAK ALTINDA KALDI

Olay yerine gelen ekiplerin ve çevredeki vatandaşların yardımı ile toprak altından çıkarılan vatandaş hastaneye kaldırıldı. Çankırı’da ilk müdahalesi yapılan vatandaş ardından Ankara’ya sevk edildi. Ankara’ya getirilen vatandaş burada tedavi altına alındı.

SU KUYUSU AÇIYORDU

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde su kuyusu açarken kayan toprağın altında kalan kişi yaralandı. İlçeye bağlı Çördük köyünde, Mesut Ç. (45) kendisine ait arazide kepçe ile su kuyusu açıldığı sırada toprağın kayması sonucu toprak altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevredekilerin yardımıyla toprağın altında çıkarılan Mesut Ç. ambulansla Çerkeş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından yaralı Ankara'ya sevk edildi.

Sağlık durumu hakkında bir bilgi verilmeyen vatandaşın durumuna dair açıklama yapılması bekleniyor. Olayla ilgili olarak ise soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER