ANASAYFA Gündem Çaykur 1072 mevsimlik işçi alımı yapacağını duyurdu!

Çaykur 1072 mevsimlik işçi alımı yapacağını duyurdu!

Bugün gelen son bilgilere göre ÇAYKUR tarafından toplamda 1072 mevsimlik işçi alımı yapılacağı ifade edildi. Konu hakkında alımların ne zaman başlayacağına ilişkin bilgilendirme yapıldı.
yazar
Sinem GÜVEN
Çaykur 1072 mevsimlik işçi alımı yapacağını duyurdu!

Bugün gelen son dakika bilgisine göre Rize İŞKUR Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ÇAYKUR'un Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'da faaliyet gösteren fabrikalarında istihdam edilmek üzere 930 beden işçisi, 70 çay eksperi, 55 engelli geçici işçi, 17 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere 1072 mevsimlik işçi alınacağı belirtildi.

Gelen duyurunun ardından mevsimlik işçi olarak çalışmak isteyen kişiler için ise alımların nereden ve ne zaman yapılmaya başlayacağı konusunda bilgilendirme yapıldı.

ALIMLAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK!

Konuya ilişkin aktarılan bilgilere göre yapılacak olan 1072 işçi alımlarının yarın başlayarak 30 Nisan 2024'ta başvuruların sona ereceği ifade edildi. Başvuru yapmak isteyen kişilerin ise işlemleri e-devlet, Alo 170 ve İŞKUR e-şube resmi internet adresinden yapılabileceği vurgulandı.

ŞARTLAR BELLİ OLDU MU?

Başvurular için ikametgah şartı arandığı, işe başlayacak mevsimlik işçiler için aynı yerde 5 yıl görev yapma zorunluluğu bulunduğunun altı çizilen açıklamada kura ile birlikte alımların gerçekleştirileceği belirtildi. Yapılan açıklamada noter kurasının ise 14 Mayıs Salı günü Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda gerçekleştirileceği kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOKİ konut ve iş yeri satışında indirim başladı mı, ne zaman?

TOKİ konut ve iş yeri satışında indirim başladı mı, ne zaman?