CHP Grup Başkanvekili Murat Emir Adıyaman mitinginde kürsüden düştü

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir Adıyaman’da partisinin mitinginde konuşma yaptıktan sonra kürsüden düştü. Murat Emir’in ambulans uçak ile Ankara’ya sevk edileceği belirtildi.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir Adıyaman mitinginde kürsüden düştü

Adıyaman Belediye Başkanı Abdullah Tutdere’nin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınması üzerine CHP Adıyaman’da bir miting düzenledi. Bu miting CHP Adıyaman İl Başkanlığı’nın önünde gerçekleştirildi. CHP’liler mitingde bir araya gelerek Abdullah Tutdere hakkında yürütülen soruşturmaya tepki gösterdiler.

KÜRSÜDEN DÜŞTÜ!

Mitingde konuşanlar arasında CHP Grup Başkanvekili Murat Emir de yer aldı. Halka hitap ederek Adıyaman Belediye Başkanı Abdullah Tutdere’ye destek olan Murat Emir konuşmasını bitirdikten sonra kürsüden düştü. Bir süre yerde hareketsiz kalan Murat Emir çevresindekileri oldukça korkuttu.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir Adıyaman mitinginde kürsüden düştü

KIRIKLAR VAR

Murat Emir’in düşmesi ile beraber bulunduğu yerde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye sevki gerçekleştirildi. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Murat Emir’in L3 ve L4 kemiklerinde kırıklar tespit edildi. Bunun üzerine doktorların da tavsiyesi ile Murat Emir’in Ankara’ya sevk edilmesine karar verildiği öğrenildi.

AMBULANS UÇAKLA ANKARA'YA GETİRİLECEK

Murat Emir hastaneden Adıyaman Havaalanı’na götürülecek ve buradan ambulans uçak ile Ankara’ya sevk edilecek. Murat Emir’in tedavisi Ankara’da devam ettirilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER