CNBC-e hangi kanallarda çıkacak? Uydu ve platformlarda var mı?

Kablo TV döneminin unutulmaz kanallarından biri olan CNBC-e geri dönüyor. Kanalın 10 Haziran’dan itibaren yayın hayatına başlayacağının duyurulmasının ardından internet üzerinde CNBC-e'nin hangi kanallarda çıkacağı ve uydu ve platformlarda yayın yapıp yapmayacağına yönelik aramalar yapılıyor.

CNBC-e hangi kanallarda çıkacak? Uydu ve platformlarda var mı?

CNBC-e hangi kanallarda çıkacak? Uydu ve platformlarda var mı? 2015 yılında yayın hayatını sonlandıran CNBC-e'nin geçtiğimiz yıl yeniden ekranlara döneceği duyurulmuştu. Geçtiğimiz haftalarda ise kanalın ilginç tanıtımları ve çeşitli yerlerdeki bilboardlarda yer alması sonrası kanalın 10 Haziran’da ekranlarda buluşacağı açıklandı.

Kanalın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlara göre, CNBC-e Türksat 4A Uydu, Kablo TV, Digiturk, D-Smart, Tivibu ve TV Plus üzerinden 10 Haziran’da yayın hayatına başlayacak. Uydu üzerinden de yayın yapacak CNBC-e'nin frekans bilgileri 11837, sembol 30000, FEC 2/3, polarizasyon V (Dikey) olarak paylaşıldı.

CNBC-e hangi kanallarda çıkacak? Uydu ve platformlarda var mı?

EKONOMİDEN FİLMLERE, DİZİLERDEN ŞOVLARA GENİŞ BİR YAYIN AKIŞI

90’lı yılların sonunda yayın hayatına başlayan CNBC-e'nin ilk programları arasında, kanalın daha önce de yayınladığı dizilerinden ve dünyayı da kasıp kavuran en uzun soluklu serilerden The Simpsons’ın da tüm bölümleriyle yayınlanacağı duyurulmuştu. CNBC-e dün sosyal medya hesapları üzerinden bir tanıtım videosu paylaştı.

Bu tanıtım videosuna göre CNBC-e’nin yeni ekran yüzleri ve programları yer aldı. Videoda Johnny Depp’in başrolde olduğu Üçkağıtçı Mortdecai, Emma Roberts’ın başrolde olduğu Nerve, La La Land gibi filmler dikkat çekerken, sonrasında Amerika’nın en ünlü şovmenlerinden Jay Leno ve Jimmy Fallon’ın talk show programı, Yiğit Kirazcı’nn sunacağı Letterbox adlı yarışma programı, Güzem Yılmaz Ertem, Şafak Tükle ve Naz Özdeğirmenci gibi isimlerin olduğu finans ekranının yanı sıra Dexter ve The Simpsons gibi diziler yer aldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER