ANASAYFA Gündem Çöl sıcakları ne zamana kadar devam edecek? Meteoroloji açıkladı!

Çöl sıcakları ne zamana kadar devam edecek? Meteoroloji açıkladı!

Temmuz ayında Türkiye en sıcak günlerini yaşamaya devam ediyor. Bunu ile birlikte çöl sıcaklıklarının ne zamana kadar etkili olacağı da merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıkları hakkında açıklamalarda bulundu.
yazar
Haber Merkezi
Çöl sıcakları ne zamana kadar devam edecek? Meteoroloji açıkladı!

Kavurucu çöl sıcakları temmuz ayında Türkiye'de etkili olmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte birçok vatandaş çöl sıcaklıklarının bu hafta etkili olup olmayacağını araştırıyor.

Haftalık olarak hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz Bölgesi için hafta başında yağışlı havaların etkili olacağını paylaştı.

Bunun ile birlikte çarşamba günü itibarıyla yurt genelinde sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Çöl sıcağı geliyor! O gün kavrulacağız

Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Van'ın doğu ve kuzey kesimleri için kısa süreli yağış uyarısında bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege ve Marmara kıyılarında da sıcaklık değerlerinin artacağını ifade etti.

ÇARŞAMBA GÜNÜ HAVA SICAKLIĞI ARTACAK!

Bu hafta hava sıcaklığının artacağı hususunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü, açıklamalarda bulundu. Özellikle çarşamba günü sıcaklığın mevsim normallerinin üzerine çıkacağını da belirtti.

Temmuz ayında çöl sıcaklıkların artacağını söyleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü, uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi. Özellikle çarşamba öğle saatlerinde hava sıcaklığının daha artacağı da belirtildi. Bu hususta kişisel tedbirlerin alınması gerektiğini de sözlerine ekledi. Meteoroloji ayrıca Ege ve Marmara kıyılarında bugünden itibaren sıcaklıkların artacağı da söyleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halkbank 70 bin liralık ihtiyaç kredisi tanımladı! 2,55 faizli kredi günlük 142 TL taksitle ödenecek

Halkbank 70 bin liralık ihtiyaç kredisi tanımladı! 2,55 faizli kredi günlük 142 TL taksitle ödenecek