Çorum'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı!

Çorum'da trafik kazası yaşandı. İki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Çorum'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı!

Çorum'da yaşanan trafik kazası trafiği felç etti. İki otomobilin çarpıştığı kaza, büyük paniğe neden oldu.

Kaza, İnönü Caddesi hastane kavşağında yaşandı. Kavşakta yaşanan kazada, 2 otomobil çarpıştı. Otomobillerin büyük hasar aldığı kazada 3 kişi yaralandı.

YARALANAN 1 SÜRÜCÜ VE 2 YOLCU HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekiler kazaya karışan 2 aracın yanına gelerek, araç içerisinde bulunanların durumlarını öğrenmesinin ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradılar. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri görevlendirildi. Kazanın yaşandığı bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralanan 1 sürücü ve 2 yolcuya müdahalede bulundu.

OTOMOBİLLER ÇEKİCİ İLE KALDIRILDI

Yaralılar, ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekipler yaşanan kaza ile ilgili inceleme başlattı. Kaza sonrası İnönü Caddesi hastane kavşağında trafik akışı bir süreliğine durduruldu. Olay yerine gelen polis ekipleri araç sürücülerini farklı bir noktaya yönlendirirken hurdaya dönen otomobiller çekici yardımıyla yolun ortasından kaldırıldı. Çorum Belediyesi'ne bağlı ekiplerin yola dökülen araç parçalarını ve camlarını temizlemesinin ardından polis ekipleri, yolu trafiğe açtı.

Kaynak: Eda Koç
Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?
Yorum yapmak için tıklayınız
SONRAKİ HABER