Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün CHP Genel Başkanı Özel'i ziyaret edecek

Cumhuriyet Halk Partisi Özgür Özel yerel seçim sonrasında partisi ile çok zıt tabanlarda olan liderlerle de görüşme kararı almıştı. Siyasette alışık olunmayan görüşmeler arasında en dikkat çekeni ise Recep Tayyip Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesi olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün CHP Genel Başkanı Özel'i ziyaret edecek

Seçim sonrasında bir çok demeç veren CHP Lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu isteyeceklerini ifade etmişti. AK Parti Genel Başkanlığı görevini de yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan cephesinden ise bu talebe evet yanıtı gelmişti.

OLMAZ DENİLEN OLDU

İki parti arasında yıllar sonrasında gerçekleşen liderler düzeyindeki görüşme AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşmişti. Bu görüşme ile ilgili her iki liderden de olumlu mesajlar gelmiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan bir iade-i ziyarette bulunacağını açıklamıştı.

Siyaset gündeminin birinci maddesi olan Özel-Erdoğan buluşması için beklenen gün geldi. İki liderin ikinci buluşması bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde gerçekleşecek.

TÜRKİYE GÖRÜŞME SONRASINDA YAPILACAK AÇIKLAMALARI BEKLİYOR

Yapılacak görüşmede beklentinin oluşmasında en büyük pay sahibi ise CHP Lideri Özel olmuştu. Özgür Özel geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada emekliye kurban bayramı öncesinde verilen ikramiye miktarının 17 bin TL olması talebini Cumhurbaşkanına ileteceği söylemişti.

Türkiye'nin bir çok kesiminin gözü bu görüşmede olacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmede dile getireceği konular ve alacağı yanıt siyaset arenasında merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER