Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi ve kızları ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ve kızları ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi ve kızları ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yaptığı görüşme sonrası merhum Sinan Ateş'in eşi ve kızlarıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, suikasta uğrayan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı merhum Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ve kızlarıyla görüştü. Erdoğan, Merhum Sinan Ateş’in eşiyle yaptığı görüşmenin ardından Ayşe Ateş ve Sinan Ateş’in çocukları Banuçiçek ve Bengisu ile birlikte fotoğraf çektirdi. Ülkü Ocakları’nın eski başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık 2023 tarihinde Ankara Çankaya'daki evinden çıkarken motosikletli iki kişinin silahlı saldırısında yaşamını yitirmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi ve kızları ile görüştü

Merhum Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ve kızları bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Ayşe Ateş, daha önce Sinan Ateş’in iddianamesiyle ilgili olarak, “İddianame adı verilen içi boş kağıt parçasının kabul edildiğini büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Ateş'i bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yaptığı görüşme sonrası kabul etti. Görüşmede Sinan Ateş ve Ayşe Ateş'in kızları Bengisu ve Banuçiçek Ateş de yer aldı.

DAVA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davanın ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu. Dava, 1 Temmuz’da başlayacak. Ankara 32’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek davada 22 tutuklu hakkında tasarlayarak adam öldürme suçlamasıyla yargılanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile merhum Sinan Ateş'in eşi ve kızlarının görüşmesi ise gündem oldu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER