ANASAYFA Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart seçimleri açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart seçimleri açıklaması!

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim sonuçlarının gündem olmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
yazar
Sinem GÜVEN
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart seçimleri açıklaması!

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelere yer verdi. Seçimin tamamlanmasının ardından AK Parti kapsamında durumun nasıl olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimin açıklanmasının ardından bazı sonuçların gündem olmasına ilişkin de konuştu. TRT Haber'de yer alan bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından toplantı sırasında yapılan değerlendirmelerin başlıca şu şekilde aktarıldığı belirtildi;

BARİZ BİR OY KAYBI SÖZ KONUSU!

Tamamlanan seçimde CHP'nin oy çoğunluğu ile birlikte birinci parti konumuna gelmesinin ardından AK Parti tarafı hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçiminde bariz bir oy kaybının söz konusu olduğunu, AK Parti olarak 21 yıldır kendilerini destekleyen seçmeni bu kez sandığa götüremediklerini ifade etti.

Aktarılan bilgilere göre toplantıda Erdoğan’ın mevcut durumda hem genel merkez, hem teşkilat, hem de adayların payı bulunduğunu ortaya koyduğu, aday belirleme sürecinden seçimin sonuçlanmasına kadar yaşananların uzun uzun değerlendirileceğini özellikle vurguladığı belirtildi.

VATANDAŞLAR ARASINDA DUVAR ÖRÜLMEYECEK!

Değişen pek çok belediyenin bulunması nedeni ile AK Parti yönetimi, Cumhur İttifakı partilerinin rekabet ettiği ve bu nedenle CHP’nin kazandığı Amasya, Kütahya, Kırıkkale gibi illerin durumunun da ayrıca değerlendirilecek.

Bununla birlikte Parti kaynaklarına göre toplantıda özeleştiri yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 yıldır AK Parti’nin arkasında duran milletin bu kez kendilerini neden ikinci parti yaptığının çok iyi analiz edilmesi gerektiğinin de üzerinde durulduğu belirtildi.

22 YILLIK ZORLU MÜCADELE HEDER EDİLMEYECEK!

Son olarak da Cumhurbaşkanı’nın ayrıca 22 yıllık zorlu mücadelenin heder edilmesine izin verilemeyeceğini söylediği bunun yanı sıra da  güneşi gören buz gibi erimemek, eleştirdikleri partilere benzememek ve daha ağır bedeller ödememek için AK Parti hatalarını görüp kendini toparlamak, milletle gönül köprülerini yeniden güçlendirmek zorunda olduğunu belirterek bir bakıma da bundan sonraki süreç için izlenecek yollardan bahsedildiğini ifade etti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nisan ayı kira artış oranı açıklandı! 2024 Nisan kira artış oranı ne kadar oldu?

Nisan ayı kira artış oranı açıklandı! 2024 Nisan kira artış oranı ne kadar oldu?