ANASAYFA Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı! Ramazan Bayramı'nı canı gönülden tebrik ediyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı! Ramazan Bayramı'nı canı gönülden tebrik ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı! Ramazan Bayramı'nı canı gönülden tebrik ediyorum

İslam alemi, 10 Nisan tarihinde Ramazan Bayramı'nın idrak etmenin sevincini yaşıyor. Ramazan Bayramı'nın başlaması ile beraber vatandaşların eş, dost, akraba ziyaretleri de hız kazandı. Ramazan Bayramı'nın başlaması ile beraber siyasilerden de kutlama mesajları gelmeye başladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Ramazan Bayramı'nı kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayımladığı mesajda önemli ifadelere yer verdi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI'NA ÖZEL KUTLAMA MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda “Milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı canıgönülden tebrik ediyorum. Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura, esenliğe vesile olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 

EMİNE ERDOĞAN'DAN GAZZE MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Emine Erdoğan mesajında, şunları kaydetti: "Milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Huzur içerisinde ibadet ve dualarla sevgi ile muhabbetin hakim olduğu bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum. Umut ışığının Gazze'ye ulaşmasını, mazlum coğrafyada sevinç ve barışın üstün gelmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Hayırlı bayramlar."

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara bayramda hayalet şehre dönüştü! Sokaklar bomboş kaldı

Ankara bayramda hayalet şehre dönüştü! Sokaklar bomboş kaldı