ANASAYFA Gündem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk dünyasından çocukları kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk dünyasından çocukları kabul etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı devletin en üst makamı tarafından da kutlandı. Bir mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ardından Türk devletlerinden gelen çocukları misafir etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk dünyasından çocukları kabul etti

Türkiye'nin yurt dışında en çok bilinen bayramlarından olan 23 Nisan'da dünyanın bir çok ülkesinden gelen çocuklar, Atatürk tarafından kendilerine hediye edilen bugünün tadını çıkarıyor. Ülkemizde misafir edilen çocuklar kendi yörelerini tanıtma fırsatı bulurken,  farklı milletler ile kaynaşma fırsatına sahip oluyor.

DÜNYA MİLLETLERİNDEN ÇOCUKLAR KÜLLİYEDE

Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde de özel anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk devletlerinden gelen çocukları makamında ağırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklar ile yakından ilgilenirken hazırlanan gösterileri takip etti. Kendi yöresel kıyafetleri ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gelen çocuklar renkli anlar oluşmasına sebep oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çocuklar ile sohbet ederken onlara 23 Nisan bayramının Türk milleti ve çocuklar için ifade ettiği anlamı vurguladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 23 NİSAN MESAJI

Gün içinde bir mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da yayınladığı mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104’üncü yıl dönümünü ve gözümüzün nuru evlatlarımızın 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın her gününün bayram neşesi içinde geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Devletin bir çok kademesinde ve yerel yönetimlerde de 23 Nisan heyecanı dolu dolu yaşandı. Aileler ve çocukları 23 Nisan bayramı kapsamında çeşitli programlarda yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Valiliği şehir için bir kez daha fırtına uyarısı verdi!

Ankara Valiliği şehir için bir kez daha fırtına uyarısı verdi!