ANASAYFA Gündem Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 25 işçi alımı yapacağını duyurdu!

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 25 işçi alımı yapacağını duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalar kapsamında 25 işçi alımı yapılacağı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 25 işçi alımı yapacağını duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamalara göre 4857 sayılı İş Kanunu ile bu Kanuna dayanılarak çıkarılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 7 meslek için 25 kamu işçisi alımı yapılacaktır.

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 25 İşçi Alacak!

Alımı yapılacak olan 25 kamu işçisinin hangi kadrolar üzerinden alımlarının gerçekleştirileceği hakkında detaylar açıklandı. İlanda belirtilen detaylara göre Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde işçi kadrolarına yerleşen adaylar 2 ay deneme süreli olarak yasal asgari ücretle göreve başlatılacaktır. Bununla birlikte de kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenler ile kamu haklarından mahrum olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

Yayımlanan ilana başvuru yapmak isteyen kişilerin sağlaması gereken başvuru şartları şu şekilde verildi;

SON BAŞVURU TARİHİ 26 NİSAN!

İŞKUR üzerinden yayımlanan bu işçi alım ilanına göre başvurular Türkiye İs Kurumu (İSKUR) internet sitesi üzerinden online olarak 22.04.2024 - 26.04.2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altındağ Belediyesi, ilçede kurulan pazar alanlarını paylaştı!

Altındağ Belediyesi, ilçede kurulan pazar alanlarını paylaştı!