ANASAYFA Gündem Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morlukların nedeni belli oldu!

Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morlukların nedeni belli oldu!

Bugün oy kullanmaya giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morluklar ve kolunun sargıda olması dikkat çekmişti. MHP tarafından nedeni açıklandı.
yazar
Sinem GÜVEN
Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morlukların nedeni belli oldu!

Bugün gerçekleştirilen 31 Mart yerel seçimleri için Ankara'da oy kullanmaya giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yüzünde morluklar olduğu görülmüştü. Hem yüzündeki morlukların görülmesi hem de kolunun sargıda olmasının ardından vatandaşlar tarafından da bunun nedeni merak edildi. 

Sosyal medya üzerinden de bu konunun gündem olmasının ardından MHP tarafından konuya ilişkin açıklamalara yer verildi. Yapılan açıklamalarda "Düşme sonucu yüzünden de yaralandı. İyileşme sürecine geçtiği için yüzünde morluklar oluştu" denildi.

DEVLET BAHÇELİ'NİN YÜZÜNE NE OLDU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oyunu, Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı. Bahçeli'nin yüzünde oluşan morluklar oldukça dikkat çekti.

Konuya ilişkin merak edilenlerin artmasının ardından ise MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman "Devlet Bey daha önceden bir kaza geçirmişti. Kolu askıya alınmıştı. Düşme sonucu yüzünden de yaralandı. İyileşme sürecine geçtiği için yüzünde morluklar oluştu" dedi ve daha öcne yaşanan kaza sonucunda kolunu yaralayan Bahçeli'nin bu defa da evde yaşadığı ufak bir kaza nedeni ile yüzünün morardığı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Pursaklar'da 7 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı!

Ankara Pursaklar'da 7 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı!