ANASAYFA Gündem Devlet Bahçeli'nin yüzüne ne oldu? Devlet Bahçeli kaza mı geçirdi?

Devlet Bahçeli'nin yüzüne ne oldu? Devlet Bahçeli kaza mı geçirdi?

Sabah saatlerinde başlayan yerel seçimlerinde vatandaşlık görevini yerine getirmek için seçmenler belirlenen adreslere gitmeye başladı. Oy kullanan siyasiler arasında olan Devlet Bahçeli'nin yüzünde yer alan morluklar ve kolundaki sargı dikkatlerden kaçmadı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Devlet Bahçeli'nin yüzüne ne oldu? Devlet Bahçeli kaza mı geçirdi?

Cumhur İttifakı'nın temel unsurları arasında yer alan Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da oy kullandı. Bahçeli'nin kullandığı oydan çok görüntüsü dikkat çekti.

DEVLET BAHÇELİ'NİN YÜZÜNE NE OLDU?

Ankara'da yer alan Anıttepe Ortaokulu'nda oy kullanan Devlet Bahçeli'nin yüzünde morlukların  olduğu gözlemlendi. Kolunda da sargı bulunan Devlet Bahçeli'nin çok kısık bir sesle cevaplar vermesi de sağlık durumunda olumsuz bir gelişme olup olmadığını akıllara getirdi.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan MHP Büyük Kurultay'ı öncesinde ani bir hareket yapması sonucu Bahçeli'nin omzundan sakatlandığı ifade edilmişti. Bahçeli'nin yüzündeki morluk ve kolundaki sargının bu durumla alakası olup olmadığı ya da başka bir sağlık sorunu olabileceğine dair açıklama yapılmadı.

Seçim ile ilgili konuşan Devlet Bahçeli ise “Bütün siyasi partilerimize, onların değerli adaylarına başarılar diliyorum. Milletimiz için, devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah çok daha güzel günler, çok daha güzel seçimler gerçekleştirilecektir. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyor, sağlıklar diliyorum” şeklinde konuştu ve sonuçları takip etmek üzere partisinin genel merkezine geçeceğini dile getirdi.

SEÇMENLER AKŞAMA ODAKLANDI

Diğer siyasi parti liderleri de oylarını kullandıktan sonrasında kurmayları ile birlikte hazırlanan yerlere gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise parti liderlerinin sonuçlara bağlı olarak vatandaşlarına seslenmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
31 Mart seçim günü AVM ler açık mı?

31 Mart seçim günü AVM ler açık mı?