DKMP'nin fotokapanına kınalı keklik ve yaban keçileri yakalandı!

DKMP tarafından doğaya yerleştirilen fotokapanlara eşsiz kınalı keklikler ve yaban keçileri yakalandı. Keklik ve keçilerin doğada beslendiği anların görüntüsü, yüzlerde gülümseme oluşturdu.

Kınalı keklik ve yaban keçileri, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü fotokapanlarına yakalandı.

Kekliklerin ve keçilerin dağada beslendiği anlar, DKMP tarafından sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

‘’DOĞANIN HUZUR VEREN RİTMİ''

Tarım ve Orman Bakanlığı DKMP Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, yaban hayatının korunması ve izlenmesi amacıyla doğaya yerleştirilen fotokapanlara yakalanan kınalı keklik ve yaban keçileri görüldü.

Kınalı kekliklerin ve yaban keçilerinin beslendiği anlar fotokapana yansırken, o anların paylaşıldığı sosyal medya gönderisinde, Doğanın huzur veren ritmi. Kınalı kekliklerin ezgisi. Özgürlüğün nefesini içlerinde hisseden yaban keçileri.” ifadeleri kullanıldı.

Doğanın eşsiz ritmi ile kınalı keklik ve yaban keçilerinin beslendiği o anların görüntüleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni topladı. Birlikte uyum içinde ve huzurla karınlarını doyuran kınalı keklik ve yaban keçilerinin o anları, izleyenlerin yüzlerinde gülümseme oluşturdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı DKMP Genel Müdürlüğü, doğaya yerleştirilen fotokapanlara yakalanan çeşitli yaban hayatı sakininin görüntülerini paylaşarak, doğanın eşsiz yönlerini aktarmaya devam ediyor ve vahşi yaşama ışık tutuyor.

Haberankara.com