e-Okul not ve devamsızlık girişi bitti mi, ne zaman kapanacak?

Okulların kapanmasına sayılı günler kala e-Okul not ve devamsızlık girişleri de merak konusu oldu. E-Okul'un ne zaman kapanacağı da merak edilenler arasında yer alırken yapılan araştırmalar doğrultusunda detayları derledik.

e-Okul not ve devamsızlık girişi bitti mi, ne zaman kapanacak?

Öğrenciler devamsızlık ve not bilgilerini takip etmeleri açısından sıklıkla kullanılan e-Okul sistemi ile ilgili olarak merak edilenler arttı. E-Okul'a yapılan veri girişleri merak konusu olurken ''e-Okul not ve devamsızlık girişi bitti mi, ne zaman kapanacak?'' sorularına yanıt aranıyor.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS), öğrencilerin gündeminde yer alırken E-okul not ve devamsızlık bilgisi girişinin son tarihi, karnelerini alacak olan öğrenciler tarafından merak ediliyor. Öğrenci ve veliler, "E-okul ne zaman kapanacak?" sorusunun yanıtını arıyor.

2024 E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR?

E-Okul VBS sistemine "eokul.meb.gov.tr" adresinden giriş yapılıyor. Açılan sayfada "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığına tıklayarak e-Devlet'e giriş yapılıyor.

e-Okul not ve devamsızlık girişi bitti mi, ne zaman kapanacak?

T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile e-Okul sistemine giriş gerçekleştiriliyor. Karnelerini henüz almamış öğrenciler, e-okul not girişinin son tarihini merak ediyor. 2023 - 2024 yılı ikinci dönemi, 14 Haziran günü karnelerin verilmesi ile sona eriyor. E-okul karne gününe kadar açık oluyor. E-okul not girişi de karne gününe bir kaç gün kala sonlanıyor olacak. Karneler de 14 Haziran Cuma günü verilecek.

SONRAKİ HABER