Emniyet güçlerinden suç örgütlerine Kafes-47 operasyonu! 1 Milyar TL haksız kazanç detayı

İçişleri Bakanlığı'nın ülkemizde faaliyet gösteren suç örgütlerine yönelik kararlı çalışmaları önemli başarılar ile devam ediyor. Emniyet güçleri son olarak 4 ilde yapılan operasyonda bir suç örgütünün elebaşını ve 8 üyesini yakaladı.

Yasadışı yöntemler ile haksız kazanç sağlayan ve insanlar üzerinde tehdit ve baskı ile etki oluşturma yoluna giden suç örgütlerine yönelik başarılı sonuçlar yapılmaya devam ediliyor.Emniyet güçlerinden suç örgütlerine Kafes-47 operasyonu! 1 Milyar TL haksız kazanç detayı

YALOVA MERKEZLİ 4 İLDE OPERASYON

Devlet kurallarını hiçe sayarak toplum huzurunu bozan suç örgütleri İçişleri Bakanlığına bağlı olarak çalışan emniyet birimlerinin titiz çalışmaları sonucu yakayı ele veriyor. Son olarak bakanlık bu sabah 4 ilde bir operasyon gerçekleştirildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın detaylarını paylaştı.

Yalova merkezli gerçekleştirildiği öğrenilen operasyon hakkında konuşan Bakan Yerlikaya "Yalova merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-47” operasyonlarında, bölgede "Çakar" olarak bilinen Organize Suç Örgütü Çökertildi. Operasyonlarda örgütün elebaşlarından Y.Ç. ve E. Ç'nin de içerisinde bulunduğu Organize Suç Örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı" dedi.

"TEK TEK KAFESE KOYACAĞIZ"

Yapılan operasyonlar vatandaşlar arasında da huzurun artmasını sağlayan ve kötü niyetli şahıslara göz dağı veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, tek tek kafese koyacağız" şeklinde konuştu.

Söz konusu şahısların ise bir araya gelerek tefecilik ve yağma başta olmak üzere bir çok suç işledikleri ve toplamda 1 Milyar TL haksız kazanç elde ettikleri öğrenildi. Zanlılar yapılan operasyon sonucu gözaltına alındı.