Engelli oğullarına bakan 93 yaşındaki Gülsüm anneye ziyaret üstüne ziyaret!

Anneler Günü dolayısıyla yurt genelinden peş peşe anneler ve onların fedakarlıklarını gösteren paylaşımlar gelmişti. Sivas'tan gelen bir görüntü ise duygusal anlar yaşanmasına neden olmuştu.

Engelli oğullarına bakan 93 yaşındaki Gülsüm anneye ziyaret üstüne ziyaret!

Sivas'ta yaşayan ve tam 93 yaşında olmasına rağmen engelli iki oğlu ile ilgilenmekten vazgeçmeyen Gülsüm Karamuk anneliğin nasıl bir duygu olduğunu gözler önüne sermişti. Evlatları ile küçük bir çocukmuş edası ile ilgilenen Gülsüm anneye şehir genelinden önemli isimler tarafından ziyaretler yapılmaya başlandı.

ÜLKEYE ÖRNEK OLDU

İnsan için evladın çok özel olduğunu ve onları bırakıp gitme gibi bir durumun asla söz konusu olmayacağını ifade eden Gülsüm anne görevlerin gözlerini doldurmuştu. Bu görüntüler sonrası harekete geçen Sivas Valisi Yılmaz Şimşek Gülsüm Karamuk ve ailesini yaşadığı yerde ziyaret etti.

Engelli oğullarına bakan 93 yaşındaki Gülsüm anneye ziyaret üstüne ziyaret!

Anneliğin ne kadar önemli bir husus olduğunu ülkeye hatırlatan Gülsüm Anne ile ilgili konuşan Vali Şimşek “Gülsüm annemiz; annelik duygusunun ne kadar ulvi, yüce bir duygu olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi. 93 yaşındaki Gülsüm annemizin evlatlarının birisi 63 yaşında diğeri 56 yaşında. Doğduklarından bu yana onlarla ilgileniyor” ifadelerini kullandı.

“BU AİLEMİZ DEVLETİMİZİN GÜVENCESİNDEDİR”

İnsanların merakını giden ve rahatlatan Vali Yılmaz Şimşek “Bu ailemiz devletimizin güvencesindedir. Amacımız annemizi ve evlatlarını bundan sonraki yaşamlarında daha da mutlu etmek. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve onları daha da rahat ettirmek” şeklinde konuştu.

Engelli oğullarına bakan 93 yaşındaki Gülsüm anneye ziyaret üstüne ziyaret! - Resim : 2

Görüntüleri gören tüm vatandaşların ortak temennisi Gülsüm Anne ve evlatlarının sorunsuz bir yaşam sürmesi şeklinde oldu. Vali Şimşek'te haricinde Kızılay yetkilileri de Gülsüm Anne ve ailesini ziyaret etti.

SONRAKİ HABER