ANASAYFA Gündem Erdal Beşikçioğlu seçimi kazandı mı? Erdal Beşikçioğlu Etimesgut oy sonucu

Erdal Beşikçioğlu seçimi kazandı mı? Erdal Beşikçioğlu Etimesgut oy sonucu

Türkiye'de adaylığı en çok şaşırtan ve nasıl bir seçim sonucu alacağı isimlerden olan Erdal Beşikçioğlu'nun yüzde kaç oy oranında oy alacağı sonuçları araştırmaları başlandı. Erdal Beşikçioğlu Etimesgut seçimini kazandı mı? Erdal Beşikçioğlu 2024 seçim yüzdesi
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Erdal Beşikçioğlu seçimi kazandı mı? Erdal Beşikçioğlu Etimesgut oy sonucu

Behzat Ç. dizisinde canlandırdığı başrol karakteri ve Vali dizinde Faruk Yazıcı rolü ile akıllarda yer edinen Erdal Beşikçoğlu'nun CHP Etimesgut Belediye Başkanı olması gündem olmuştu. Merakla beklenen seçim günü geldi ve Etimesgut halkı  tercihini yapmaya başladı.

ETİMESGUT 2024 YEREL SEÇİM SONUCU

1999 yılından itibaren son 5 dönemin 4'ünde Etimesgut ilçesinde belediye başkanı olarak görev yapmaya hak kazanan Enver Demirel partisi MHP tarafından bir kez daha aday gösterilmişti. Ankara'nın başta askeri kurumları bünyesinde barındıracak olması ve stratejik olarak öneminin artmaya başlamasından dolayı öne çıkan ilçesi Etimesgut'ta sonuçlar merak ediliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi bu seçimde ilçede ünlü televizyon ve tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nu aday göstermişti.Ankara'lı olan ve Ankara'da geçen bir polisiye dizi ile ünlenen Beşikçioğlu'nun adaylığı kısa sürede gündem olmuştu.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU YEREL SEÇİM OY ORANI

31 Mart seçimlerinde Etimesgut'ta oy verme işlemleri sonucunda CHP adayı Beşikçoğlu'nun seçimi kazanıp kazanmadığı belli olacak. Seçim sonuçlarını yasakların kalkmasının ardından haberankara.com'dan öğrenebilirsiniz.

Erdal Beşikçioğlu seçimi açık ara önde götürüyor. Erdal Beşikçioğlu'nun seçimi kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları! Murat Kurum ne kadar oy aldı?

31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları! Murat Kurum ne kadar oy aldı?