ANASAYFA Gündem Eskişehir'de kaybolan 75 yaşındaki kadının bulunması için çalışma başlatıldı

Eskişehir'de kaybolan 75 yaşındaki kadının bulunması için çalışma başlatıldı

Eskişehir'de hayvanlarını otlatmaya çıkan 75 yaşındaki kadının kaybolduğu bilgisi polis ekiplerine bildirildi. Hayvanlarını otlatmaya çıkarttıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 75 yaşındaki kadının bulunması amacıyla arama kurtarma çalışmaları başlatıldığı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Eskişehir'de kaybolan 75 yaşındaki kadının bulunması için çalışma başlatıldı

ESKİŞEHİR (İHA) -  Eskişehir'den bir son dakika haberi geldi. Buna göre kentte hayvanlarını otlatmaya çıkartan kadından bir daha haber alınamadı. Hayvanlarını otlatmaya çıkarttıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 75 yaşındaki kadının bulunması için ihbarda bulunuldu. 

Eskişehir'in Mihalıççık İlçesi Büyük Sasa ilçesinde yaşayan 75 yaşındaki A. S., dün sabah saatlerinde hayvanlarını otlatmaya çıkarttı. Araziye çıktıktan sonra geri dönmeyen ve kendisinden haber alınamayan A. S.’nın yakınları, kayıp başvurusunda bulundu.

75 YAŞINDAKİ KAYIP KADIN İÇİN ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Hayvanlarını otlatmaya çıkarttıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan A. S. için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. İhbar üzerine bölgeye, jandarma, AFAD, AKUT, itfaiye, Dorlion Arama Kurtarma, Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (OBAK), Eskişehir İz Arama Kurtarma Derneği ve Fırtına Arama Kurtarma Derneği ekipleri intikal etti.

Oluşturulan yaklaşık 50 kişilik arama kurtarma ekibiyle, gece saatlerinden itibaren A. S.’nın bulunması için çalışma başlatıldı.
Kaybolan 75 yaşındaki A. S.’nın bulunması amacıyla başlatılan çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Gelişmeler de yakından takip edilirken A. S.'nin ailesi iyi bir haber için umutla bekliyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'daki sağanak nedeniyle bazı metro istasyonları hizmet dışı kaldı

Ankara'daki sağanak nedeniyle bazı metro istasyonları hizmet dışı kaldı