ANASAYFA Gündem Fenomen Neşet Turan hayatını kaybetti! Neşet Turan kimdir?

Fenomen Neşet Turan hayatını kaybetti! Neşet Turan kimdir?

Genellikle çektiği enerji içeceği videoları ile tanınan ve konuşması ile akıllarda yer edinen Neşet Turan'ın geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Fenomen Neşet Turan hayatını kaybetti! Neşet Turan kimdir?

Sosyal medyada çektiği videolar ile milyonlar tarafından izlenen Neşet Turan'ın hayatını kaybettiği şok etkisi yaptı. Kısa sürede gündem olan olay sonrasında vatandaşlar Turan'ın hayatını ve ölüm nedenini araştırmaya başladı.

NEŞET TURAN KAZAYA KURBAN GİTTİ

Genellikle enerji içeceği temalı videoları ile tanınan ve kelimeleri farklı ve söyleyişi ile bilinen Neşet Turan'ın geçirdiği bir kaza sonucu öldüğü öğrenildi. 36 yaşındaki Turan'ın vefatı kadar vefat nedeni de şaşırttı. Neşet Turan'ın arkadaşları ile beraber  Kayseri'den İstanbul'a yürümek için günler önce arkadaşları ile yola çıktığı ve dün akşam saatlerinde bir kamyonun kendisine çarpması sonucu vefat ettiği ifade edildi.

CANLI YAYIN YAPARAK YOLDA GİDİYORDU

Neşet Turan'ın yaşanan kazanın ardından yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldığı fakat orada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Turan'ın kaza yaşandığı esnada canlı yayın açtığı ve o şekilde yolculuğuna devam ederken kaza yaşadığı belirtildi. Yaşanan kaza sonrasında Neşet Turan'a kamyonu ile çarpan ve olay yerinden kaçan şahsın arandığı aktarılırken Turan'ın Kayseri'de defnedileceği öğrenildi.

36 yaşındaki Neşet Turan'ın vefatının ardından geriye enerji içeceği fiyatlarına tepki gösterdiği videolar akıllarda kaldı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu kreş öğrencilerini ziyaret etti

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu kreş öğrencilerini ziyaret etti