FETÖ operasyonları devam ediyor: 18 ilde 45 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamada FETÖ ile ilgili yapılan son operasyon bilgilerine yer verildi.

FETÖ operasyonları devam ediyor: 18 ilde 45 kişi gözaltına alındı

ANKARA (İHA) -Emniyet günlerinin yurt içinde ve yurt dışında FETÖ terör örgütüne dair operasyonları devam ediyor. Söz konusu operasyonlar bir sonraki operasyonlara zemin hazırlıyor.

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamada 4 gündür devam eden KISKAÇ-17 operasyonlarında ortaya çıkan bilanço yer aldı.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Bakan Yerlikaya “FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz” diyerek 18 ilde 45 kişinin gözaltına alındığını ifade etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın FETÖ terör örgütü ile mücadelede kararlılık vurgusu yaptığı açıklamanın devamında son 11 ayda düzenlenen operasyonlarda kaç kişinin yakalandığı bilgisine yer verildi.

FETÖ operasyonları devam ediyor: 18 ilde 45 kişi gözaltına alındı

SON 11 AYIN BİLANÇOSU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada FETÖ ile mücadele kapsamında son 11 ayda 5 bin 191 operasyon düzenlendiği ve bu operasyonlarda 8 bin 153 kişinin yakalandığı ve 1518 kişinin tutuklandığı ifade edildi. Söz konusu bilgilerin ardından gözler yeni yapılacak açıklamalara çevrildi.

SONRAKİ HABER