ANASAYFA Gündem GSB Gençlik Medya Kampı başvuruları başladı, nasıl başvuru yapılır?

GSB Gençlik Medya Kampı başvuruları başladı, nasıl başvuru yapılır?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre Gençlik Medya Kampı için başvuruların başladığı ifade edildi. Bunun ardından başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
yazar
Sinem GÜVEN
GSB Gençlik Medya Kampı başvuruları başladı, nasıl başvuru yapılır?

Bugün resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı, “Sosyal medya alanında kendini bir adım öne taşımak isteyen gençlerimiz; bu kamp tam size göre.” şeklinde duyuru ile birlikte Gençlik Medya Kampı'nın başladığını duyurdu. Bununla birlikte nasıl başvuru yapılacağı hakkında merak edilenler de araştırılmaya başlandı.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI BAŞVURULARIN BAŞLADIĞINI DUYURDU!

Gençlik Medya Kampı hakkında merak edilenlerin artmasının ardından sosyal medya ve resmi internet adresleri üzerinden paylaşım yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı şu ifadelere yer verdi;

"18-29 yaş arasındaysanız ve sosyal medya, vlog ya da fotoğrafçılık gibi alanlara ilgi duyuyorsanız, bu kamp tam da sizin için hazırlandı.

23-30 Nisan tarihleri arasında, alanında uzman eğitmenler, interaktif workshoplar, ilham verici geziler ve kamp aktiviteleri ile en güzel dijital içeriklerinizi hazırlayacağınız İstanbul Marmaracık Şehit Halil Kantarcı Gençlik Kampında buluşuyoruz.

Bu kamp, yeteneklerinizi geliştirmek, yeni beceriler edinmek ve diğer katılımcılarla bağlantı kurmak için size eşsiz bir fırsat sunuyor.

GSB Gençlik Medya Kampına katılmak için hemen başvurunuzu yapın! Unutmayın son başvuru tarihi 14 Nisan."

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

18 ila 29 yaş arasındaki kişilerin katılım sağlayabileceği bu kampa başvuru yapabilmek için 14 Nisan tarihine kadar süre tanındı. Bununla birlikte başvuru işlemlerinin de Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden yapıldığı belirtildi.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Yukarıda verilen bağlantı adresi üzerinde kişilerin kolay bir şekilde başvuru işlemlerini gerçekleştirebileceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den seçime ilişkin teşekkür açıklaması!

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den seçime ilişkin teşekkür açıklaması!