Hacettepe Üniversitesi Anneler Günü programını duyurdu

Anneler Gününün 12 Mayıs'a denk gelmesine rağmen öncesi ve sonrasındaki günlerde de bu özel anı kutlama programları sürüyor. Bu kapsamda Ankara'da Hacettepe Üniversitesi hazırladığı takvimi paylaştı.

Hacettepe Üniversitesi Anneler Günü programını duyurdu

Anneler Günü bünyesinde çok fazla anlam barındıran bir gün olarak öne çıkıyor. Bu özel günde insanlar annelerine ya da bir anne olan yakınlarına hediyeler alırken konuyu farklı yönlerle ele alan programlarda düzenleniyor.

Hacettepe Üniversitesi Anneler Günü programını duyurdu

Bu kapsamda Ankara'da bulunan ve Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden olan Hacettepe'de bugüne dair hazırlanan etkinlik takvimi paylaşıldı. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefika Şule Erçetin tarafından hazırlanan programın 15 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirileceği öğrenildi.

Hacettepe Üniversitesi Anneler Günü programını duyurdu - Resim : 2

PROGRAM SERGİ İLE BAŞLAYACAK

Anneler Günü programı ilk olarak Annelere Armağan Sergisi ile başlayacak. Anne kavramının ele alınacağı sergi tüm üniversite akademisyen ve öğrencilerine açık olacak. Ardından programa geçilecek ve Rektör Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefika Şule Erçetin başta olmak üzere alanında uzman isimler konuşma gerçekleştirecek.

ANNELİK EVRENSEL OLARAK ELE ALINACAK

Programın devamında ise Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefika Şule Erçetin moderatörlüğünde annelik kavramı farklı milletlerden ve evladını kaybetmiş annelerden dinlenecek. Pek çok ismin katılmasının beklendiği Hacettepe Üniversitesi Anneler Günü özel programı gerçekleştirilecek müzik dinletisi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erecek.

SONRAKİ HABER