Her ay 60 kişiyi ücretsiz tıraş ediyor!

Berber Murat Çapan, sosyal sorumluluk projesi kapsamında her ay 60 kişiye ücretsiz tıraş hizmeti veriyor.

Her ay 60 kişiyi ücretsiz tıraş ediyor!

Ordu'da yaşayan Berber Murat Çapan, engelli ve dezavantajlı gruptaki kişilere her ay ücretsiz tıraş hizmeti veriyor.

Ordu'da her ay 60 kişi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ücretsiz tıraş ediliyor. İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü öncülüğünde ocakta, engelli ve yaşlılara yönelik saç ve sakal bakımına yönelik çalışma başlatıldı. 25 yıllık berber Murat Çapan, dezavantajlı gruptaki kişilere dükkanında ya da evlerinde hizmet veriyor. Engelliler koordinatörü Yekta Köse, İl Müftüsü İsmail Çiçek'in öncülüğünde 19 ilçede 42 personelle engellilere yönelik faaliyetlerde bulunduklarını anlattı.

Her ay 60 kişiyi ücretsiz tıraş ediyor!

"GELEMEYENLERİN EVİNE GİDİYORUZ"

Yekta Köse, sosyal sorumluk projesi kapsamında dezavantajlı gruplara hizmet verdiklerini söyledi. Köse, "Konuyu anlattığım Murat kardeşimiz de 'Hocam ben de bu işte varım. Engelli kardeşlerimize ve dezavantajlı gruplarımıza ücretsiz tıraş hizmeti benden' dedi. Gelemeyenlerin evine gidiyoruz, evlerinden gelmek isteyenleri arabayla alıp buraya getiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Altınordu ilçesinde başlattıkları çalışmayı tüm ilçelerde yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirten Köse, ayda 60 kişinin saç ve sakal tıraşının yapıldığını anlattı. Sosyal sorumluluk projesine kendisini dahil eden İl Müftülüğü yetkililerine teşekkür eden 25 yıllık berber Murat Çapan ise amaçlarının vatandaşın yüzünü güldürmek olduğunu söyledi.

Vatandaşlar ise engelli ve dezavantajlı gruptaki kişilere her ay ücretsiz tıraş hizmeti verilmesi karşısında büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER