İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz"

Son günlerde sıklıkla gündem olan suç örgütleri operasyonları ve ona bağlı alınan gözaltı kararları çokça konuşulmuştu. Yaşanılan bu olaylar ile ilgili bir açıklamada Ali Yerlikaya'dan geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz"

Sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yapan Bakan Yerlikaya devlet olarak tüm suç örgütleri ile mücadeleye devam edeceklerini vurguladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasındaki FETÖ benzetmesi en dikkat çeken hususlardan birisi oldu.

Devlet kurum ve kuruluşlarına, onların temsilcilerine karşı planlanan tuzakları etkisiz hale getireceklerini ifade eden Bakan Yerlikaya “Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli “oyun kurmaya” çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz"

FETÖVARİ TAKTİKLER BENZETMESİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya art niyetli şahıs ya da yapılanmaların uyguladıkları yöntemlerinin boşa çıkacağını ifade etti. Bu konuya dair “Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kimler FETÖVARİ gizli tanık taktikleriyle kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini de başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

RAPOR HAZIRLANIYOR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamasının sonunda devlet içinde olası yapılanma girişimlerine karşı araştırmalarının sürdüğünü söyledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Mülkiye Müfettişlerinin ilgili raporu kısa süre içinde tamamlanacak. Atılan her adımı, telefon kayıtlarını tek tek inceliyorlar. Hazırlanan bu raporu en ince ayrıntısına kadar kamuoyu ile de paylaşacağız. Ve gereğini yapacağız” dedi.

Kısa sürede gündem olan açıklamaların ardından operasyonlara daha da ağırlık verileceği tahmin ediliyor. Bakan Yerlikaya yapılan operasyona dair detaylı ve güncel bilgiler vermeyi sürdürüyor.

SONRAKİ HABER