İçişleri Bakanı Yerlikaya Kafes-37 operasyonları kapsamında 2 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu

Emniyet birimleri tarafından ülkemizin her şehrinde tespit edilen organize suç örgütlerine yönelik operasyonlar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Son olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Elazığ ve Konya'da 2 organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Emniyet birimleri tarafından yurt genelinde huzuru ve asayişi bozan, illegal faaliyetler içerisindeki suç örgütlerini etkisiz hale getirmeye yönelik yapılan operasyonlar ile ilgili güncel bir paylaşım daha yapıldı.

Her yapılan operasyonun adından detaylı bilgi veren ve vatandaşların en yetkili ağız olan kendisinden bilgi almasını sağlayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yapılan operasyonda iki suç örgütünün daha çökertildiğini duyurdu. Elazığ ve Konya'da eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 42 suç örgütü mensubunun yakalandığını açıklayan Bakan Yerlikaya operasyonlarca birçok ruhsatsız silah ve yasaklı maddeye el konulduğunu ifade etti.

“HEPSİ BİR BİR KAFESE GİRECEK”

Operasyona katılan polislerimizi tebrik ederek, görevlerinde başarılar dilediğini belirten Ali Yerlikaya “Organize suç örgütlerinin hiçbiri yüce Türk adaletinden kaçamayacak. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız aralıksız devam edecek. Hepsi bir bir kafese girecek” şeklinde konuştu.

Elazığ ve Konya'da çökertilen örgütlerin işlediği suçlar ise görenleri hayrete düşürdü. Suç örgütlerinin adam kaçırmadan, mal ve cana zarar vermeye, yasaklı madde ticaretinden, kasten öldürmeye kadar bir çok suç işleyen bu örgütlerin çökertilmesi memnuniyetle karşılandı. İçişleri Bakan Ali Yerlikaya her paylaşımında olduğu gibi bu paylaşımında da tüm suçlularla mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Ülkemizdeki tüm kolluk kuvvetleri yurt içinde ve yurt dışında operasyonlar düzenliyor. Toplum düzenini bozan şahıslar birer birer yakalanıp cezaları veriliyor.