İçişleri Bakanlığı yıldırım düşmesi sonucu bir korucunun şehit olduğunu duyurdu

Şehit haberi Van'ın Çatak ilçesinden geldi. Bakanlık konu ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.

İçişleri Bakanlığı yıldırım düşmesi sonucu bir korucunun şehit olduğunu duyurdu

Olumsuz hava koşulları ülke genelinde olduğu gibi güvenlik güçlerimizde de üzücü sonuçlara sebep olabiliyor. Geçtiğimiz günlerde bir askerimizin yıldırım düşmesi sonucu şehit olmasının ardından yoğun yağışlar nedeniyle bir yıldırım düşme sonucu şehit olayı daha yaşandı.

İçişleri Bakanlığı yıldırım düşmesi sonucu bir korucunun şehit olduğunu duyurdu

KORUCU ÇETİN ŞEYLAN ŞEHİT OLDU

İçişleri Bakanlığı Van Çatak'ta bir emniyet personelinin yıldırım düşmesi nedeniyle şehit olduğunu açıkladı. Konu ile ilgili yapılan bilgilendirmede “Milletimizin başı sağ olsun. Van ilimizin Çatak ilçesinde Belbuka üs bölgesi yolu Hırsız Tepe güvenlik noktasına yıldırım düşmesi sonucu Güvenlik Korucusu Çetin Şeylan şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, kahraman güvenlik korucularımız ile Jandarma Teşkilatımıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz. Makamı ali olsun” denildi.

Şehidin cenazesi işlemlerin yapılması için Çatak Devlet Hastanesine getirildi. Acı haberi alan 36 yaşındaki Şeylan'ın akraba ve tanıdıkları hastane önünde kalabalık oluşturdu.

İçişleri Bakanlığı yıldırım düşmesi sonucu bir korucunun şehit olduğunu duyurdu - Resim : 2

YAKINLARI ALDIKLARI ACI HABERLE DERİNDEN SARSILDI

36 yaşındaki Şeylan'ın şehadet haberi yakınlarını hüzne boğdu. Yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Çetin Şeylan'ın en kısa sürede cenaze işlemlerinin tamamlanması ve defnedilmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER