ANASAYFA Gündem Instagram çöktü mü, neden hata veriyor?

Instagram çöktü mü, neden hata veriyor?

Instagram için paylaşım yapmak isteyen kişilerin sorun ile karşılaşması sonucunda Instagram'da sorunun ne olduğu hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
yazar
Sinem GÜVEN
Instagram çöktü mü, neden hata veriyor?

Milyonlarca sosyal medya kullanıcısının en çok zaman geçirdiği uygulamalardan biri olan Instagram'da yaşanan son gelişmelere göre bazı problemlerin meydana geldiği görüldü. Durum bu şekilde olunca da yaşanan sorunlara karşı vatandaşlar tarafından bunun neyden kaynaklandığı hakkında da araştırmalar yapılmaya başlandı. Sorunun genel anlamda pek çok kişide yaşandığı bilinirken, kaynağı merak konusu haline geldi.

INSTAGRAM NEDEN HATA VERİYOR?

Instagram kullanıcıları tarafından gelen bilgilere göre özellikle de bir yükleme yapılmak istendiği zaman hatalar ile karşılaşıldığı belirlendi. Bu sorunun devam ettiği bilgisine ulaşılması ile birlikte Instagram'ın çökme ihtimalinin olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Bununla birlikte hatanın neyden kaynaklandığı da arama motorlarında araştırıldı.

Daha önce de pek çok kez benzer sorunlar ile Instagram'ın global anlamda çökme yaşandığı bilindiği için bu ihtimalin üzerinde durulduğu belirlendi. Fakat sorunun asıl nedeni henüz pek çok kişi tarafından anlaşılamadı.

Bununla birlikte yetkili kişiler tarafından konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Bu sorunun ne zamana kadar devam edeceği ve ne zaman bir çözüm bulunacağı ise hala merak edilenler arasında. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da farklı suçlardan aranan bin 693 şahıs yakalandı!

Ankara'da farklı suçlardan aranan bin 693 şahıs yakalandı!