Son günlerde İstanbul'da meydana gelen peş peşe depremlere bir yenisi daha eklendi. Aktarılan son dakika haberine göre İstanbul'da deprem oldu. Şiddeti ve merkez üssü belli açıklandı.
Meydana gelen depremin İstanbul ve ilçelerinde hissedildiği kaydedildi. Depremi hisseden vatandaşlar gözlerini AFAD ve Kandilli'den gelecek açıklamalara çevirdi.
AFAD yaptığı açıklamasında depremin merkezinin Silivri olduğunu belirtti. 3,8 şiddetinde meydana gelen depremin merkez üssü Marmara Denizi olarak ifade edildi.
Bir diğer açıklama da Kandilli tarafından geldi. Kandilli açıklamasında depremin şiddetinin 4,1 olduğunu ve saat 14.24'te meydana geldiğini belirtti. Silivri açıklarının merkez üssü olduğu depremin derinliği 13,3 km olduğu kaydedildi.