ANASAYFA Gündem Kahramanmaraş ve Bodrum Milas'ta orman yangını! Müdahale devam ediyor!

Kahramanmaraş ve Bodrum Milas'ta orman yangını! Müdahale devam ediyor!

Kahramanmaraş ve Bodrum Milas'ta orman yangını meydana geldi. Yangına müdahale devam ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Kahramanmaraş ve Bodrum Milas'ta orman yangını! Müdahale devam ediyor!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi ile Milas - Bodrum Havalimanı yolunda orman yangını meydana geldi. Bunun ile birlikte Gerek Maraş'ta gerek ise Milas - Bodrum Havalimanı'nda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

MARAŞ'TA ORMAN YANGINI

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde ormanlık alanda yangın meydana geldi. Bunun ile birlikte Çamlık mevkiinde kırsal alandan dumanların yükselmesinin ardından fark eden vatandaşlar ilgili birimler ile iletişime geçti.

İhbar üzerine Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü harekete geçti. Yangının meydana geldiği bölgeye başta bir helikopter yangın söndürme ekibi olmak üzere arazöz, su tankı, dozer ve greyder yönlendirildi.

Ayrıca ekipler ise yangının büyümemesi ve yakında olan evlere sıçramaması için havadan ve karadan müdahaleye devam ediyor.

MUĞLA - MİLAS'TA ORMAN YANGINI

Milas - Bodrum Havalimanı yolunda ormanlık alanda yangın meydana geldi. Bunun ile birlikte dumanların yükselmesi ile yapılan ihbarın üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı hava ve kara araçları başta olmak üzere itfaiye ekipleri gönderildi. Milas - Bodrum'da yangın söndürme çalışmaları da devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Otomobil pazarına sunulan Hyundai IONIQ 5 N Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nedir?

Otomobil pazarına sunulan Hyundai IONIQ 5 N Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nedir?