Kayseri'de çakan şimşekler Türkiye Haritası şekli oluşturdu

Kayseri'de yaşanan doğa olayı ülke gündemine oturdu. Yağışlardan etkilenen şehirde şimşeklerin gökyüzünde oluşturduğu şehir ülke sınırlarına çok benzetildi.

Bahar yağışlarının devam ettiği Türkiye'de vatandaşlar yer yer zor anlar yaşıyor. Hızlı ve ani bir şekilde meydana gelen yağışlar beraberinde görsel olarak da güzel görüntüler oluşmasına neden oluyor.

KARTPOSTALLARI ANDIRAN GÖRÜNTÜ

Son olarak Kayseri'de yaşanan bir doğa olayı kısa zamanda sosyal medyada en çok paylaşılan görseller arasında ilk sırada yer almaya başladı. Şehir semalarında yaşanan yağış esnasında şimşeklerin oluşturduğu Anlık görüntü Türkiye haritasına çok benzemesi ile dikkat çekti. Şimşeklerin gökyüzünde çizdiği şekil şehir yönetiminin de dikkatlerinden kaçmadı.

Vatandaşlarda şaşkınlık uyandıran bu görüntü ile ilgili konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Şehrimizin semalarında Türkiye haritası. Yağmur berekettir, bereketli cuma olsun" diyerek oluşan görüntü dolayısıyla iyi temenni dileklerinde bulundu.

DEFALARCA PAYLAŞILDI

Kayseri'de yaşanan ve büyük oranda ülke haritasına benzetilen bu görsel defalarca paylaşıldı. Ülkemizde ve dünya genelinde benzer doğa olaylarında görenlere büyük bir şaşkınlık veren görüntüler oluşmaya devam ediyor. Öte yandan yağışların devam ettiği şehirlerde vatandaşlara dikkatli olmaları ve tedbiri elden bırakmamaları çağrısı sık sık tekrar ediliyor.

SONRAKİ HABER