Kayseri'de kuyuya düşen yavru kedi kurtarıldı

Kayseri Melikgazi'de bir yavru kedi 20 metrelik kuyuya düştü. Yavru kedi, ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı.

Kayseri'de kuyuya düşen yavru kedi kurtarıldı

Melikgazi'de bir yavru kedi 20 metrelik kuyuya düşünce ekipler olaya müdahale etti. Ekiplerin 1 saatlik çalışması sonucunda yavru kedi kurtarıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Melikgazi'de bir evin bahçesindeki 20 metrelik kuyuya düşen yavru kediyi kurtardı. Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde müstakil bir evin bahçesinde bulunan 20 metre derinlikteki kuyuya yavru bir kedi düştü.

Kayseri'de kuyuya düşen yavru kedi kurtarıldı

1 SAATLİK ÇALIŞMA SONRASI KEDİ KURTULDU

Yavru kedinin düştüğünü fark eden vatandaşlar, ilk önce kendi imkanlarıyla 20 metrelik kuyuya düşen yavruyu kurtarmak istedi ancak çabalar sonuçsuz kaldı. Vatandaşlar, kediyi kendi imkanlarıyla kurtaramayacaklarını anladıklarında olayı yetkililere bildirdi. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kısa bir süre sonra ihbar üzerine kedinin kuyuya düştüğü yere gitti. Kuyuda mahsur kalan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından 1 saatlik çalışma ile kurtarılarak özgürlüğüne kavuşturuldu.

Yavru kedi, kuyudan çıkarıldığında korku dolu bakışlarla etrafına bakındı. Vatandaşlar hemen su ve beslenmesi için yavru kediye yardımda bulundu. Çevredeki vatandaşlar ise yavru kedinin sağlıklı bir şekilde kuyudan kurtarılmasına sevindiklerini belirtti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER