Kırıkkale-Kırşehir yolunda kaza! 3 kişi yaralandı

Kırıkkale-Kırşehir kara yolunda otomobil ile motosiklet çarpıştı. Yaşanan kazada 3 kişi yaralandı. Motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kırıkkale-Kırşehir yolunda kaza! 3 kişi yaralandı

Kırıkkale'de otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 3 kişi yaralandı. Motosiklet sürücüsünün durumunun ise kritik olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kırıkkale'de otomobile çarpan motosikletin hurdaya döndüğü kazada 3 kişi yaralandı. Kaza, Kırıkkale-Kırşehir karayolu Arpalıkçukuru mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, B.İ. idaresindeki otomobil ile A.K.K. yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve yolcu, yola savruldu. Kazada, motosiklet sürücüsü ile 36 yaşındaki O.O. ve 33 yaşındaki N.M. yaralandı.

Kırıkkale-Kırşehir yolunda kaza! 3 kişi yaralandı

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN DURUMU KRİTİK

Çevredeki vatandaşlar, kaza olduğunu fark edince koşarak olay yerine yardım etmeye gitti. Vatandaşlar, yetkilileri arayarak kaza olduğunu bildirdi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, kazada yaralanan 3 kişiye müdahalede bulundu. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazada yaralanan 3 kişinin sağlık durumlarının nasıl olduğu merak edildi. Hastanede tedavi gören yaralılardan motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Kaza yapan otomobil ve motosiklet ise ekipler tarafından çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Ekipler, kaza hakkında inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER