ANASAYFA Gündem Kırıkkale'de 2 otomobil çarpıştı! Kazada 5 kişi yaralandı

Kırıkkale'de 2 otomobil çarpıştı! Kazada 5 kişi yaralandı

Trafik kazalarına ilişkin haberler basına yansımaya devam ediyor. Son olarak Kırıkkale'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Kırıkkale'de 2 otomobil çarpıştı! Kazada 5 kişi yaralandı

Ülkemizde farklı nedenlerden dolayı trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Meydana gelen kazalar basına yansımaya devam ediyor. Trafik kazaları can ve mal kayıplarına yıl açabilirken maddi hasar ya da yaralanma olaylarına da neden olabiliyor. 

Son olarak Kırıkkale'de 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

KIRIKKALE'DE TRAFİK KAZASI: 2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Kırıkkale'de 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazaya ilişkin ilk bilgiler de geldi. A. F. U. idaresindeki otomobil, Kırıkkale Osmangazi Mahallesi Doğu Bulvarı'nda M. J. R. yönetimindeki otomobille çarpıştı.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Olay yerinde bulunan vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Kazada, sürücü M. J. R. ile araçlardaki S. M, M. S, M. M. A. ve E. K. A.'nın yaralandığı öğrenildi. Araçta sıkışan bazı yaralılar, ekiplerce çıkarılarak ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun nasıl olduğu henüz bilinmiyor. Ancak polis ekiplerinin kazaya ilişkin soruşturmasının devam ettiği öğrenildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çubuk Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında kurbanlık satışları başladı

Çubuk Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında kurbanlık satışları başladı