Kırıkkale'de alkollü sürücü EDS panosuna çarpıp dereye uçtu

Kırıkkale'de alkollü bir sürücü EDS panosuna çarptı, daha sonra da araç dereye uçtu. Yaşanan kazada alkollü sürücü ağır yaralandı.

Kırıkkale'de alkollü sürücü EDS panosuna çarpıp dereye uçtu

Kırıkkale'de alkollü bir sürücü önce EDS panosuna çarptı, daha sonra da araç dereye yuvarlandı. Ağır yaralanan sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Kırıkkale'de alkollü sürücü EDS panosuna çarpıp dereye uçtu

Kırıkkale'de yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi. EDS panosuna çarpan araç dereye uçtu, alkollü sürücü ağır yaralandı. Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında alkollü bir sürücünün kullandığı hafif ticari araç, Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) panosuna çarptıktan sonra dereye yuvarlandı. Yaşanan kazada alkollü sürücü ağır yaralandı.

Kırıkkale'de alkollü sürücü EDS panosuna çarpıp dereye uçtu - Resim : 2

ARAÇTAKİ DİĞER KİŞİ YARA ALMADAN KURTULDU

Kaza, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Ahılı Caddesi'nde oldu. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu tespit edilen U.Ç. idaresindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç, yol kenarındaki EDS panosuna çarptı ve ardından dereye yuvarlandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan sürücü U.Ç.'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Araçta bulunan bir diğer kişi ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Hastanede tedavi gören U.Ç.'nin sağlık durumu ile ilgili henüz bir bilgiye ulaşılamadı. Ekipler ise kaza hakkında inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER