Kırıkkale’de JASAT ekipleri evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla 2 zanlıyı yakaladı

Kırıkkale’de evden hırsızlık yaptığı iddiası ile yakalanan 2 zanlı çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırıkkale’de JASAT ekipleri evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla 2 zanlıyı yakaladı

Olay Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde meydana geldi. 28 ve 31 yaşlarında olduğu öğrenilen 2 zanlının evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla harekete geçen ekipler, zanlıların kimliklerini tespit etmesinin ardından düzenledikleri operasyonla yakalayarak teslim etti.

Konu ile ilgili harekete geçen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) suçlu olduğu iddia edilen zanlıları adreslerini ve kimliklerini belirlemesinin ardından yakaladı. Zanlılar çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

2 ZANLI TUTUKLANDI

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 2 zanlı tutuklandı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, ilçede G.K.A'ya ait evden hırsızlık yapıldığı bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

JASAT EKİPLERİ YAKALADI

Kimlikleri belirlenen zanlılar H.A. (31) ve U.A. (28), Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Konu ile ilgili Kırıkkale Valiliği yaptığı açılamasında Yahşihan ilçesinde G.K.A’ya ait bir evde hırsızlık yapıldığı bilgisini aldıklarını ve bunun üzerine jandarma ekiplerinin harekete geçtiğini belirtti. Zanlıların daha önce suç kaydının olup olmadığının bilinmediği öğrenildi.

Kaynak: Gözde Gürcü
SONRAKİ HABER