Kırıkkale’deki bir müstakil evde tüp patlaması sonucu yangın çıktı!

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesindeki bir müstakil evde tüp patlaması sonucu yangın meydana geldi. Olayda can kaybı veya yaralanma olmadı.

Kırıkkale’deki bir müstakil evde tüp patlaması sonucu yangın çıktı!

Kırıkkale'de korkutan bir yangın meydana geldi. Tüp patlaması sonucu Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine bağlı Danacı köyündeki müstakil bir evde meydana gelen tüp patlaması sonucunda yangın çıktı. Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine bağlı tüp patlaması sonucu yangının meydana geldiği müstakil ev levlere teslim olurken, olay sırasında can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.

İŞ MAKİNALARIYLA YANGIN SÖNDÜRÜLMEYE ÇALIŞILDI

Olay, Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine bağlı Danacı köyünde meydana geldi. Evde bulunan mutfak tüpünün patlaması sonucu çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek tüm evi sararak etkisi altına aldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Operatörler, iş makinalarıyla da söndürme çalışmalarına destek verdi.

Yangının ardından yapılan incelemelerde, evde büyük çapta maddi hasar meydana geldiği tespit edildi. Jandarma ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedeniyle ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Yangında, can kaybı ve yaralanma olmadığı öğrenildi.

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine bağlı Danacı köyünde meydana gelen yangının çıkış sebebi ise jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından araştırılmaya devam ediliyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER