İş arayanlar için Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yeni bir ilan yayımlandı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 21 personel istihdam edileceği açıklandı.
Yayımlanan ilana başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Adaylar şartları ve detayları Kamu İlan ya da Resmi Gazete üzerinden yayımlanan ilandan öğrenebilecek.
21 PERSONEL ALIMI YAPILACAK
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, 21 personel istihdam edecek. Kurumun Resmi Gazete'de yer alan ilanına göre, söz konusu personel "daimi işçi" statüsünde görev yapacak. Bu kapsamda ikinci kaptan, ikinci mühendis, kılavuz kaptan, deniz trafik operatörü, gözcü-muhabereci unvanlarında 21 kişi alınacak.
İlana başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak. Ayrıntılar, bu kurumun "https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx" internet adresinde yayımlanacak.
Nihai listelerin Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ulaşmasının ardından sözlü sınav/mülakat yeri, saati ve tarihi ayrıca duyurulacak. Başvuru yapacak olan adayların mesleğe göre ön lisans ya da lisans mezunu olması gerekiyor. Şartları sağlayanlar başvurularını 20 - 26 Mayıs tarihleri arasında yapacak.
Yapılacak olan alımda sadece birinci kaptan için KPSS şartı aranacak. Bunun yanı sıra ikinci mühendis, kılavuz kaptan, deniz trafik operatörü ile gözcü muhabereci meslekleri için KPSS şartı istenmiyor.