Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne 11 işçi alınacağı açıklandı

Devlet kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyen vatandaşlar, çeşitli mecralardan yapılan duyuruları takibini sürdürüyor. Belirli dönemlerde yapılan alımlara ise çok sayıda başvuru geliyor.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne 11 işçi alınacağı açıklandı

Bu kapsamda iş arayan vatandaşlar için önemli bir iş ilanı daha yayınlandı. Söz konusu ilanda Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünde çalışmak üzere işi alımı yapılacağından bahsedildi.

Bu işçiler kısa bir zaman için değil sürekli olarak çalışacak kişiler olacak. Söz konusu alımın 11 kişi ile sınırlı olduğu ifade edilirken bu kişilerin hangi kategorilerde olacağı da belirtildi.

Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre yapılacak olan 11 kişilik alımın 7'si kılavuz kaptan, 2'si tahsiliyeci- şçoför ve 2'si büro personeli olacak. Bu alımda şansını denemek isteyenler 14 Haziran'a kadar başvuru yapabilecekler.

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIR?

Bu iş ilanına başvurmak isteyen vatandaşlar ilanda belirtilen şartları taşıması halinde esube.iskur.gov.tr üzerinden başvuru yapabilecekler. Eğer yüz yüze işlem gerçekleştirmek isteyen olursa kişiler içinde kuruma gitme seçeneği açık olacak.

SİTEDEN İLANI TAKİP ETMEK ZORUNLU

Söz konusu ilana başvuran kişilerin açıklanacak listeler için kurumun resmi internet sitesini sürekli kontrol etmesi gerekiyor. Yapılacak alımda as ya da yedek olanlar için ilana ek olarak başka bir irtibat kurulmayacağı öğrenildi.

Yeni alımlardan haberdar olmak adına bakanlıkları, işkur'u ve resmi gazeteyi takip etmek önem arz ediyor. Alımlar bu yerler tarafından da ilan ediliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER