Konya'da köpek saldırısı! Genç kız bacağından yaralandı

Konya Selçuklu'da 21 yaşındaki genç kız, parkta yürürken köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısına uğrayan genç kız, hastanede tedavi altına alındı.

Konya'da köpek saldırısı! Genç kız bacağından yaralandı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde parkta yürüyen genç kıza köpekler saldırdı. 21 yaşındaki kız, bacağından yaralandı. Genç kız, bu konu hakkında gereğinin yapılmasını istediğini ifade etti.

Konya'da 21 yaşındaki genç kız parktaki başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Genç kızın yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Yaralanan genç kız, hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 12.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Muhammed İkbal Parkı'nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 21 yaşındaki R.K.'ye parkta bulunan başıboş köpekler saldırdı. Genç kız, neye uğradığını şaşırdı, köpekler ise R.K.'yi bacağından ısırdı.

Konya'da köpek saldırısı! Genç kız bacağından yaralandı

GEREKENİN YAPILMASINI İSTİYORUM

Çevredeki vatandaşlar, genç kıza köpeklerin saldırdığını görünce yardıma koştu. Vatandaşların yardımıyla 21 yaşındaki genç kız, köpeklerden kurtuldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından 21 yaşındaki genç kız ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Köpeklerin saldırısına uğrayan R.K., “Ben eve gidiyordum. Bu sırada burada köpek topluluğu vardı. Benim üzerime geldi ve bacağımdan ısırdı. Daha sonra bağırınca kaçtı. Yanıma vatandaşlar geldi. Şimdi bu haldeyim, gerekenin yapılmasını istiyorum” dedi.

Parkta bulunan köpek topluluğu nedeniyle çevredeki vatandaşlar büyük korku yaşıyor. Köpeklerin saldırdığı genç kız ise bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER