ANASAYFA Gündem Melih Gökçek "Mansur Yavaş'tan iki talebim olacak"

Melih Gökçek "Mansur Yavaş'tan iki talebim olacak"

1994-2017 yılları arasında ABB Başkanı olarak görev yapan Melih Gökçek sosyal medya hesabı üzerinden mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş'a seslendi. Gökçek ilk defa Yavaş'tan bir şey istediğini söyledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Melih Gökçek "Mansur Yavaş'tan iki talebim olacak"

X hesabını en çok kullanan siyasetçilerden olan Melih Gökçek hesabından genellikle Mansur Yavaş karşıtı paylaşımlarda bulunuyor. Yavaş'ın hizmetini ve kendisini sert bir üslup ile eleştiren ABB Eski Başkanı Gökçek Başkan Yavaş'a bu sefer daha ılıman bir paylaşımda bulundu.

GÖKÇEK TALEPLERİNİ SIRALADI

Eski Başkan Gökçek anne ve babasının kabrine gittiğini ve orada gördüğü bazı eksiklikler olduğunu ifade etti. Bu konuda Mansur Yavaş'tan yardım isteyen Melik Gökçek “Mezarlıkta yatan mevtalar adına Mansur Yavaş'tan hayatım da ilk kez iki talebim olacak” dedi.

Melih Gökçek'in sosyal medya hesabından dile getirdiği taleplerinden ilki mezarmatik adı verilen sistemin bozulmasından dolayı yeniden tamir edilmesi oldu. Gökçek “Mezarlıkta yatan mevtalar adına Mansur Yavaş'tan hayatım da ilk kez iki talebim olacak. Ben Türkiye de ilk kez mezarlığın girişine mezarlığa gelenlerin cenazelerinin yerini öğrenmeleri için mezarmatik koydurmuştum. Orası bozulmuş çalışmıyor. Lütfen orayı yaptır. Yeni cihazlar koy” ifadelerini kullandı.

“HOPARLÖRLERİ YAYGINLAŞTIR”

İki talebi ise hoparlör tamiri olan Eski Başkan Gökçek “Ankara da başta Karşıyaka da olmak üzere, birçok mezarlıkta namaz saatleri dışında tüm hoparlörlerden Kur'an ve meali okunmaktaydı. Şimdi hoparlörlerin çoğu bozulmuş, ayrıca yeni defin bölgelerinde ses yayın cihazı yok. Lütfen tüm mezarlığa hoparlörleri yaygınlaştır” dedi.

Melih Gökçek'in talep ettiği bakım işlemlerinin kısa sürede yapılması bekleniyor. Melik Gökçek'in bu paylaşımın ardından nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Belediyesi önceki dönemden kalan toplam borcunu açıkladı

Mamak Belediyesi önceki dönemden kalan toplam borcunu açıkladı