Mersin'de katliam gibi kaza! Ölü ve yaralılar var

Türkiye güne şok edici bir haber ile başladı. Edinilen bilgiye göre Mersin'de bir yolcu otobüsünün kaza yapması sonucu ilk belirlemelere göre 9 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Ülkemizde son günlerde yaşanan çok sayıda insanın hayatını kaybettiği trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Alınan son dakika gelişmesine göre Mersin'de bir yolcu otobüsü kaza yaptı.

Mersin'in Ayancık ilçesinde yaşanan kazanın nedeni ise merak konusu olmuştu. Kazanın bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu meydana geldiği ve 9 insanımızın hayatını kaybettiği öğrenildi. Ölü sayısının artmamasının en büyük temenni olduğu kazada yaralı sayısının da fazla olduğu bildirildi.

Henüz kimlikleri belirlenmeyen 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiği kazada 30 vatandaşımızın da yaralandığı aktarıldı. Kaza haberinin duyulmasının ardından ise olay yerine bölgedeki en yakın sağlık ekiplerinin bilgilendirilmesi sonucu ambulanslar sevk edilirken, emniyet güçleri de gerekli önlemleri almak için olay yerinde hızlı bir şekilde yerini aldı.

Kazanın nedeninin H.T yönetimindeki özel bir otobüs firmasının Antalya'dan Mersin'e giderken Mersin'in Ayancık ilçesinde nedeni henüz belli olmayan bir nedenden dolayı bariyerlere çarpması ve ardından devrilmesi olarak açıklandı. Söz konusu kaza ülke gündemine bomba gibi düşerken vatandaşlar sosyal medya aracılığı ile yaşanan kaza ile ilgili üzüntülerini paylaştı ve sorumluların net bir şekilde cezalandırılmasını talep etti.

MERSİN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Yaşanan elim kaza ile ilgili Mersin Valiliği sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yayınladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada yaralıların en yakın hastanelere sevk edilerek tedavilerine hızlı bir şekilde başlandığı belirtilirken Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın “Kazada 9 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 30 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız İlçelerimizdeki ve İlimiz merkezindeki hastanelere sevk edilmiştir. Kazada ölen ve yaralananların kimlik belirleme çalışmaları devam etmektedir. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’dan rahmet,ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Başımız sağ olsun” denildi.