ANASAYFA Gündem Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı! Bu hafta kavurucu sıcaklar etkili olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı! Bu hafta kavurucu sıcaklar etkili olacak!

Haftalık olarak hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta yurdun dört bir yanında sıcak havaların hakim olacağını ifade etti.
yazar
Haber Merkezi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı! Bu hafta kavurucu sıcaklar etkili olacak!

Tüm dünyada temmuz ayında sıcaklık değerlerinin artması ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık olarak hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bunun ile birlikte bu hafta sıcaklık değerlerinin daha da artacağını ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle Ege ve Marmara kıyılarında sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde artacağının da altını çizdi.

Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece arasında artacağını söyleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü İç Anadolu Bölgesi'nde de sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde mevsim normallerinin üzerine çıkacağını ifade etti.

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de yine sıcaklık değerlerinin artacağını söyleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcak havalara karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Saat 11.00 ile 16.00 arasında dışarı çıkılmaması hususunda da uyarılarda bulunan uzman isimler bu hafta daha sıcak bir havanın beklendiğini de sözlerine ekledi.

Ege Bölgesi'nde sıcaklık değerinin ayrıca 30 derecenin üzerine çıkacağını ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de sıcaklık değerinin Ege Bölgesi ile eş değerde olacağını da ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da 16 Temmuz nöbetçi eczaneler!

Ankara'da 16 Temmuz nöbetçi eczaneler!