Milli Piyango Yılbaşı çeyrek yarım tam bilet, Yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar?

Aralık ayının ilk haftasının sona eriyor olması ile birlikte yılbaşı bileti alacaklar da araştırmalarına başladı. Yeni yıla ikramiye kazanma umuduyla girecek olan vatandaşlar çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları merak edildi. Bu biletlerin nereden alınacağı da araştırılan konular arasında yerini aldı.

Milli Piyango Yılbaşı çeyrek yarım  tam bilet, Yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar?

Yılın son günleri ile birlikte pek çok vatandaşı yeni yıl heyecanı sardı. Yeni yıldan pek çok farklı umudu olan vatandaş geleceğe yönelik hayaller kurmaya devam ederken maddi hayalleri olanlar da yılbaşı bileti almak istiyor. Bu çerçevede hem bilet fiyatları merak ediliyor hem de yeni yıl ikramiyesinin ulaştığı rakam sorgulanıyor.

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi son günlerde yeniden gündeme geldi. Satışa çıkan Milli Piyango Yılbaşı bilet fiyatları merak edilirken ‘’2024 Milli Piyango Yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar? Yılbaşı çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları ne kadar?'' sorularına yanıt aranıyor. 31 Aralık 2023 Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başladı. Milli Piyango Yılbaşı özel bileti almak isteyenler, fiyatlar hakkında ve büyük ikramiyenin ne kadar olduğuna yönelik araştırma yapıyor.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL BİLETİ BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL olarak belirlendi. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak.

Milli Piyango Yılbaşı çeyrek yarım  tam bilet, Yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar?

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili olurken;

Çeyrek bilet 100 TL
Yarım bilet 200 TL
Tam bilet 400 TL olarak belirlendi.

Yılbaşı biletlerini gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak www.millipiyangoonline.com adresinden Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından ve bayilerdeki oyun terminallerinden alınabilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER