ANASAYFA Gündem Milli Savunma Bakanlığı yıldırım çarpması sonucu yaralanan askerin şehit olduğunu duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı yıldırım çarpması sonucu yaralanan askerin şehit olduğunu duyurdu

3 Mayıs günü Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen Pençe Kilit Harekat bölgesinde görevini icra ederken yıldırım çarpması sonucu tedavi altına alınmıştı. MSB yaptığı açıklama ile Astsubay Göçmen'in şehit olduğunu duyurdu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Milli Savunma Bakanlığı yıldırım çarpması sonucu yaralanan askerin şehit olduğunu duyurdu

Olumsuz hava koşulları Türkiye genelinde etkili olduğu gibi ülkenin sınır bölgesinde de etkisini göstermişti. Şehirlerdeki vatandaşlar olduğu kadar sınır hatlarında, ve sınır dışında yer alan Türk Ordusu askerleri de yağışların etkilerine maruz kalmıştı.

YILDIRIM ÇARPMASI SONUCU YARALANMIŞTI

Yaşanan yağış ve olumsuz hava durumları beraberinde üzücü bir haber getirdi. Dün MSB tarafından bir açıklama yapılmış ve Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde bir askerin yıldırım çarpması sonucu yaralandığı bildirilmişti. Olayın ardından hemen tedavi altına alınan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'den yasa boğan haber geldi.

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklama ile “Pençe operasyonu bölgesinde, 3 Mayıs 2024 tarihinde, yıldırım düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

Şehit Astsubay Göçmen'in şehadet haberi sonrasında çok sayıda taziye mesajı yayınlandı. Yapılacak işlemlerin ardından Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen defnedilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO Başkanı Baran Ankara'da serbest bölge kurulması talebinde bulundu

ATO Başkanı Baran Ankara'da serbest bölge kurulması talebinde bulundu